tirsdag 14. september 2010

Fashion Up North 2010


Iselin Steiro har donert denne Marc Jacobs kjolen!

Kjenner det bobler i blodet. Ikke bare fordi at jeg om kun kort tid (om nøyaktig fem timer) sitter på flyet til London Fashion Week der jeg skal fylle opp inspirasjonstanken, men også fordi det jeg kommer tilbake til er Fashion Up North 2010, motedagene på Nerstranda med designerene Hege Edvardsen, Sigrid Bryhni og Nina Jarebrink. Jeg kommer hjem 21 sept, skal jobbe med innspurten den 22 (prøving og øving og det som hører med). Torsdag 23 sept er den store visnings dagen med tre moteshow (Nina kl 19, Sigrid kl 20 og Hege kl 21). Fredag er ni utstillingsdukker kledd i kjendisklær og her kommer en liten smakebit: Iselin Steiro har donert en Marc Jacobs kjole!!! Cecilie Mosli donerer et Bruuns Bazar silkesett og Hege Golf en vintage korpsjakke. Andre kjendiser på lista er Iren Reppen, Mari Boine, Aggie og Jørn Hoel m.fl. Klærne på dukkene auksjoneres lørdag 25/9 og det viktigste av alt er at pengene går til Kirkens Bymisjon.

Tror dette blir et bra første-gangs-prosjekt. Vi regner jo med å arrangere Fashion Up North i årene som kommer også!

2 kommentarer:

  1. Nerstranda ligger i Nord eller? kanskje en grunn til at det kalles fashion up north og ikke fashion down east..hehe,:P Hva slags moteshow er det Nina Jarebrik skal holde? Skal ikke klage uansett..ble nok fashion show på meg under OFW:) eller man får jo aldri nok.Det er godt dere sprer litt fashion i nord og..tror de trenger det:)

    SvarSlett
  2. ÅÅ flinke Nina.. Skulle gjerne vært der, helst med mine re-design, men men.. Jeg takker for forespørselen og føler meg veldig beæret av å KUNNE vært en blant de flotte navnene dere skal ha med. MASSE LYKKE TIL! Stolt av deg :)

    SvarSlett