torsdag 31. mai 2012

Kul- Kulere- Knut!



Fotograf Knut Åserud dukket for en tid tilbake opp i disse fantastiske skoene. Innimellom får jeg hjertebank av klær eller tilbehør og det gjorde jeg med disse. En krysning mellom komager og work boots (ala Red Wing) Skoene er et resultat av et samarbeid mellom Kero og  Denim Demons. W-O-W.

En kjærlighetshistorie


 Einar Erdahl

 Karen Marie Olsen

 Min stilige bestemor

 Min stilige bestefar


Mine besteforeldre Einar og Karen Marie fant kjærligheten og levde sammen til døden skilte de ad.  Tre barn fikk de og sju barnebarn. Oldebarna, tre i tallet så langt, fikk dessverre aldri treffe sin oldefar. Men vi har heldigvis bilder. Nostalgiske meg elsker jo gamle bilder og en av mine favorittsysler er å høre bestemor fortelle historier fra fotoalbumene sine. For eksempel om det nederste bildet over, da hele familien Erdahl i matchende strikkegensere, (min pappa i midten) var på fjelltur mens Fjellheisen var under oppbygging en gang på 60 tallet.

Dagmaria


Dagmar og Marius

 Dagmaria Design

 Maria beunderer sitt bijouteri

 Dagmar danderer Christians smykker


Hvis du ikke har fått med deg at idylliske Ersfjorden har mer å friste med enn fantastiske Bryggejentene kan jeg herved  tipse deg om at like rundt hjørnet fra brygga finnes et lite verksted og atelier der vakre ting skapes hver dag. Dagmaria. Den tyske gullsmeden Dagmar har Tromsøs flotteste utsikt fra sitt vindu. Dagen vi var i fjæra skinte sola om kapp med smykkene. Jeg var bare med som flua på veggen helt for moro skyld. De trengte ikke stylist på dette oppdraget, men modellene mine og fotograf Marius Fiskum la inn sin arbeidskraft mens jeg koste meg med en solskinnsdag på stranda..

Prosjekt: monster truck bursdag



Shorty tok oppdraget:

Monster truck skissen

Kunstverket kryper i hop

Monster truck gave og monster truck kake

Isak 5 år!

tirsdag 29. mai 2012

Celebre Cårejånni og Christina






Essens Dagspa har noe spennende på gang. Førstkommende lørdag 2/6 får de celebert besøk. Makeup artist og stylist Cårejånni Enderud skal style modellen Christina Slette Johnsen i salongens butikkvindu. Christina, best kjent fra Top Model, vil være kledd i en gullfarget paljettkjole og få matchende make up lagt av kjendistylisten. Kundene vil bli kurset i hvordan legge en red carpet sminke og på Essens egen facebookside er det nå en konkurranse med fantastiske premier. Vinneren får en personlig make up veiledning av Cårejånni til en verdi av 5000 kr. 2 premie er en Carita ansiktsbehandling (verdi 1400,-)  og 3 premie er en aromamassasje (verdi 650,-). Cårejånni har mange kjente damer på sin kundeliste og jeg nevner i fleng Lise Karlsnes, Maria Haukås Mittet, Charlotte Torstvedt og Dorthe Skappel. Essens disker også opp med cupcakes and bubbles og har mange gode tilbud denne dagen. Alle er invitert, for målet med eventen er å inspirere og spre glede over livet og at sommeren står for tur!  En minglefest med høy stilfaktor. Litt hverdagsluksus er akkurat det vi trenger  i snødekte Tromsø.


Christina Slette Johnsen fikk en make over på Top Model

mandag 28. mai 2012

Location nips








Jeg har jobbet på over tjue filmproduksjoner nå, med stort og smått, og noe av det mest spennende jeg vet er å snoke litt på locations. Gjerne gamle hus vi filmer i. Som huset på filmen Permafrost. Huset er ubebodd og har vært det i årevis, men likevel bungner det med fine ting og tang. Her er et lite utvalg. NB! Dette er ikke rekvisitter men ting som hørte huset til og som ikke var med på filmen.

Permafrost





Jeg har vært på en spillefilminnspilling siden sist. Permafrost. En norsk spillefilm innspilt på FilmCamp med kultstjerna Nicholas Hope aka Bad Boy Bubby i en av rollene. Jeg sto for kostymene som vanlig, men dette var min første spillefilm der jeg var sminkeansvarlig også. Mesteparten av sminken var fra Essens Dagspa. Arctic Action var på plass med Kristoffer Jørgensen i spissen. Lillebroren hans, Martin Edensteen var fotograf og kona hans Hege Aga Edensteen hadde hovedrollen. Skuespiller Benjamin Helstad, best kjent som Kongen av Bastøy, hadde gjennom sine fashion-connections i Oslo skaffet kostymeavtaler med Samsøe Samsøe og Woolrich. Hege var hovedsaklig kledd i klær fra m.a.s i eksempelvis merkene Acne og Alexander Wang.

Vinternetter


Jeg har vært ute en vinternatt før.. Her på bloggen har jeg hatt flere titalls lesere hver dag i det siste og det til tross for at jeg ikke har gitt livstegn på over to måneder! Takk for oppmerksomheten! Skal ikke utbrodere det her på bloggen hva det har dreid seg om, men tro meg bare når jeg sier at jeg har hatt det  tøft. Bildet over er en oppmuntrende blomst fra ei venninne. Rart med det, i medgang kjenner dine venner deg og i motgang kjenner du dine venner. Jeg er heldig som har så fine venner: "prima kvalitet" står det på fiskebolleboksen, leser du dette og vet hva dette kryptiske innlegget handler om er du sannsynligvis en..